MÉZÁRUHÁZ

Kékfestős Propoliszos Krémméz 250g

2 286 Ft

Intenzív immunerősítő krémméz

Propolisz  repcemézbe keverve.

Repceméz, propolisz (4,5%)

Cikkszám: KPR2 Kategóriák: , , Címkék: , ,

A repceméz (krémméz) a többi méztől eltérően fehér színnel és krémes állaggal rendelkezik. Már pár napos korában bekristályosodik, és a nagyon apró kristályszemcséknek köszönhetően krémessé válik. Ez a magas szőlőcukor tartalmának köszönhető, amely jótékony hatással bír a gyomorsav túltengés tüneteire, serkenti az agyműködést, segítség a tanulásban, koncentrációban.

Propolisz: A propoliszt a méhek a kaptár megvédésre állítják elő, fertőtlenítő hatású anyagainak köszönhetően védi a kaptárt a baktériumokkal és fertőzésekkel szemben. A méhek elsődlegesen a környezetükben található fák rügyeiben és fiatal ágaiban található gyantából gyűjtik be, például fenyőkről, tölgyfáról, égerfáról vagy napraforgókról.

A propoliszban több mint 300 alkotóelem található. Ezek közül legjelentősebbek a flavonoid típusú antioxidánsok, továbbá viaszok, gyanta, enzimek, fertőtlenítő hatású ferulsav, aminosavak és virágpor alkotják.

A flavonoidok, immunerősítő hatású anyagok, hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetre káros szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok hatását. Természetes gyulladáscsökkentő, baktérium-, vírus- és parazitaölő tulajdonsággal rendelkeznek.
Antioxidáns tartalmának köszönhetően magas fokon támogatja az immunrendszert – érdemes kipróbálni, ha fáradtnak, gyengének, erőtlennek érezzük magunkat. Segítséget nyújthat megfázás, meghűlés esetén.

Természetes gyulladáscsökkentő.

VÁLASZTÉKUNK

Nézzen körül webáruházunkban! Válogasson hazai termelésű mézeink közül!

Shopping Cart
Kékfestős Propoliszos Krémméz 250g
2 286 Ft
Scroll to Top