MÉZÁRUHÁZ

Kékfestős Méhpempős-Propoliszos-Virágporos Krémméz 400g

3 429 Ft

Immunerősítő Aduász

Méhpempő, propolisz és virágpor repcemézbe keverve.

Repceméz, méhpempő (0,4%), virágpor (1%), propolisz (4%)

Cikkszám: MPV4 Kategóriák: , , Címkék: , ,

A repceméz (krémméz) a többi méztől eltérően fehér színnel és krémes állaggal rendelkezik. Már pár napos korában bekristályosodik, és a nagyon apró kristályszemcséknek köszönhetően krémessé válik. Ez a magas szőlőcukor tartalmának köszönhető, amely jótékony hatással bír a gyomorsav túltengés tüneteire, serkenti az agyműködést, segítség a tanulásban, koncentrációban.

Propolisz: A propoliszt a méhek a kaptár megvédésre állítják elő, fertőtlenítő hatású anyagainak köszönhetően védi a kaptárt a baktériumokkal és fertőzésekkel szemben. A méhek elsődlegesen a környezetükben található fák rügyeiben és fiatal ágaiban található gyantából gyűjtik be, például fenyőkről, tölgyfáról, égerfáról vagy napraforgókról.

A propoliszban több mint 300 alkotóelem található. Ezek közül legjelentősebbek a flavonoid típusú antioxidánsok, továbbá viaszok, gyanta, enzimek, fertőtlenítő hatású ferulsav, aminosavak és virágpor alkotják.

A flavonoidok, immunerősítő hatású anyagok, hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetre káros szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok hatását. Természetes gyulladáscsökkentő, baktérium-, vírus- és parazitaölő tulajdonsággal rendelkeznek.
Antioxidáns tartalmának köszönhetően magas fokon támogatja az immunrendszert – érdemes kipróbálni, ha fáradtnak, gyengének, erőtlennek érezzük magunkat. Segítséget nyújthat megfázás, meghűlés esetén.

Természetes gyulladáscsökkentő.

Virágpor: Hozzáadott anyag nélküli, magas vitamin- és ásványi anyag tartalmú természetes táplálék. A különböző színű virágpor gömböcskéket a méhek más-más virágokról gyűjtötték, ízük édeskés, illatos. Jelentős fehérjeforrás, javasolt immunerősítő szer.

Méhpempő: A méhpempő egy igen különleges, kivételes táplálék. A méhkirálynő egész életében csakis ezzel táplálkozik. Míg a herék és dolgozók pár hónapig élnek, addig  a méhkirálynő akár öt évig is elél, ennek a tápláléknak köszönhetően.

Számos jótékony hatással rendelkezik, mivel olyan anyagokat tartalmaz, amelyekből a szervezet könnyen épít hormonokat. Éppen olyat, amilyenre a szervezetnek szüksége van. Ha kell ösztrogént, ha kell tesztoszteront, ha kell, akkor progeszteront, pajzsmirigy hormonokat vagy éppen inzulint.

A méhpempő egyedüli forrása az acetilkolinnak és a 10-HDA savnak, továbbá tele van B vitaminokkal, melyek mind döntő szerepet játszanak az idegrendszer működésében.

  • Erősíti az immunrendszert,
  • Jelentősen képes csökkenti az LDL koleszterin szintet és annak oxidációját,
  • Csont és ízületi problémáknál igen jó hatásokat produkál és regenerálja a bőrt és a hajat.
  • Meddőség, menstruációs panaszok, klimax kezeléséhez
  • Csökkentheti a vércukor szintet (cukorbetegeknek is)
  • Depresszió, álmatlanság, szorongás kezeléséhez
  • Érelmeszesedésre
  • Pajzsmirigy túlműködés esetén is segít

VÁLASZTÉKUNK

Nézzen körül webáruházunkban! Válogasson hazai termelésű mézeink közül!

Shopping Cart
Kékfestős Méhpempős Propoliszos Virgáporos Krémméz 400gKékfestős Méhpempős-Propoliszos-Virágporos Krémméz 400g
3 429 Ft
Scroll to Top