MÉZÁRUHÁZ

Kékfestős Virágméz 400g

2 159 Ft

 • Aranysárga, sötétsárga és mély árnyalatok jellemzik
 • Ásványi anyagokban gazdag
 • Vitaminokban gazdag
 • Illóolajokat tartalmaz
 • Magas beltartalmi érték

Jellemzően napraforgó és a környező mezők értékes virágainak, gyógynövényeinek nektárjából gyűjtötték méheink. Beltartalmi értéke rendkívül magas. Ásványi anyagokban, illóolajokban, vitaminokban gazdag.

Cikkszám: KV4 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Ismertető:

A virágméz

 1. Méhek Kincse:

  A Gyűjtés Művészete Méheink mesterei a gyűjtés művészetének, ahogyan belevetik magukat a napraforgó és a környező mezők pompázó virágainak mélyébe. A természet kifinomult szimfóniáját követve hozzák létre ezt a különleges, tápláló virágmézet.

 2. A Repülés Egyedi Utazása:

  Minden repülés egy különleges utazás, ahol a méhek szorgosan gyűjtik a virágok édes nektárját, hogy a nektár legfinomabb ízét és az egészségünket szolgáló gazdagságot hozzák létre.

 3. Az Édes Nektár Varázsa

  Ez a művészet nem csak a méhek számára fontos, hanem a mi számunkra is. A méhek gondos munkájának eredményeként kapjuk meg a napfény színeiben játszó, karakteres ízű virágmézet, amely nemcsak az asztalunkat gazdagítja, hanem a méhek és a természet tiszteletteljes művészetét is bemutatja.

 4.  Az Élet Csodáinak Megjelenítése

  Ez a gyűjtés művészete valóban az élet apró, értékes csodáinak megjelenítése. A méheink és a virágok harmonikus kapcsolata olyan, mint egy festmény, ahol minden csepp méz egy kis csoda a természet színpompás palettáján

 5. Gazdag Beltartalom:

  Ez a méz igazi kincs a természet ajándéktárából, mely rendkívül gazdag ásványi anyagokban, illóolajokban és vitaminokban, táplálkozásunk kiegészítésére tökéletes választás.

 6. Színvilág és Variabilitás:

  Az aranysárga, karakteres ízű virágmézet édesítőszerként és sütési, főzési alapanyagként is használhatjuk. A színe változó, az aranysárga napfénytől a mélyebb, sötétebb árnyalatokig terjed.

 7. Évszakok és Tájak Jegyében:

  A virágméz összetétele évszakonként és tájanként változik, a gazdag környezeti változatosság virágmézünk minden cseppjét egyedivé és különlegessé teszi.

 8. Gyógyító Erő:

  A virágméz nem csupán édesítőként használható, hanem számos jótékony hatással is rendelkezik. A sokféle gyógynövény nektárjának köszönhetően immunerősítő, ezért támogatja a szervezet védekező-rendszerét, és baktériumölő, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

 9. Élvezet Minden Cseppben:

  Ez a méz egy valódi tápláló élmény, a természet csodájának tiszteletteljes tükre. Minden cseppje a méhek gondos munkájának gyümölcse, amelyet tisztelettel és élvezettel érdemes fogyasztani.

 10. Kreatív Konyha:

  Számtalan módja van a méz felhasználásának, édesítés céljából, sütéshez, főzéshez. Egy pohár forró teában, vagy hideg limonádéban, egy szelet pirítósra kenve vagy akár sütemények és desszertek ízesítéséhez is kiváló. Fedezze fel a napfényt, a virágok illatát és a természet csodáját egyetlen csepp virágmézben!

Bővebben a mézeinkről: MÉZLEXIKON

VÁLASZTÉKUNK

Nézzen körül webáruházunkban! Válogasson hazai termelésű mézeink közül!

Shopping Cart
Kiváló minőségű virágméz üvegben. Kékfestővászonnal bevont tetővel, rafiával átkötve, függő címkével jelölve. Kékfestős Virágméz 400gKékfestős Virágméz 400g
2 159 Ft
Scroll to Top