MÉZÁRUHÁZ

Dr Méz Propolisz Tinktúra (alkoholos)

2 540 Ft

CSEPPENTŐVEL

A propolisz tinktúra nagyon erős antibiotikus hatású készítmény. Támogatja az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású.

Cikkszám: PT Kategóriák: , Címkék: , ,

A propoliszt a méhek a kaptár megvédésre állítják elő, fertőtlenítő hatású anyagainak köszönhetően védi a kaptárt a baktériumokkal és fertőzésekkel szemben. A méhek elsődlegesen a környezetükben található fák rügyeiben és fiatal ágaiban található gyantából gyűjtik be, például fenyőkről, tölgyfáról, égerfáról vagy napraforgókról.

A propoliszban több mint 300 alkotóelem található. Ezek közül legjelentősebbek a flavonoid típusú antioxidánsok, továbbá viaszok, gyanta, enzimek, fertőtlenítő hatású ferulsav, aminosavak és virágpor alkotják.

A flavonoidok, immunerősítő hatású anyagok, hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetre káros szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok hatását. Természetes gyulladáscsökkentő, baktérium-, vírus- és parazitaölő tulajdonsággal rendelkeznek.
Antioxidáns tartalmának köszönhetően magas fokon támogatja az immunrendszert – érdemes kipróbálni, ha fáradtnak, gyengének, erőtlennek érezzük magunkat. Segítséget nyújthat megfázás, meghűlés esetén.

Alkalmazható torok-, légúti és szájüregi betegségek kezelésére. Természetes gyulladáscsökkentő, használhatjuk belső gyulladások kiegészítő kezelésére, hormonális betegségek esetén is.

Külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható. Égésekre, nehezen gyógyuló sebekre, bőrproblémákra (krémhez hozzákeverve ajánlott használni).

VÁLASZTÉKUNK

Nézzen körül webáruházunkban! Válogasson hazai termelésű mézeink közül!

Shopping Cart
Dr Méz Propolisz Tinktúra (alkoholos)
2 540 Ft
Scroll to Top